/ by /   Blogg, Okategoriserade / 1 comments

Australian shepherd valpar födda i natt…..

Special & Cleos valpar föddes i natt 4 tikar & 2 hanar, bilder kommer senare i veckan.

SHARE THIS


One Response

 1. Lisa Sjöstrand
  14 juli, 2012
  Svara

  Hej!
  Tänk att jag precis mailade till er för att höra om hur det går med valparna. Sen tänkte jag kollar på er hemsida! Vips fick jag reda på att valparna kommit! Vi befinner oss i Spanien, i alla fall jag och 2 barn. Jag fick köra min man och dotter Sofia till flygplats idag. Hon bröt armen i juni och är gipsad. Läkarna i sverige säger att gipset måste av nu och här vägrar de ta bort det. Alltså blev det hemresa en vecka för tidigt.

  Jag har varit i kontakt med er tidigare angående aussivalp. Vi vill så gärna ha en tik som liknar min systers hund Wilma (röd/brun och vit) Om jag kan tinga en sån liten valp vore jag och min familj överlycklig!

  Hälsningar,

  Lisa Sjöstrand

Leave a Reply